Start

RESERVDELAR TILL VITVAROR 

KYL - FRYS - TVÄTT- DISK - SPIS - TORK- FLÄKTMIKRO 

Vi har ett stort lager av reservdelar och tillbehör till alla förekommande vitvaror, reservdelar och tillbehör med grön lager status levereras samma dag om order mottagits före 16:00. Vi har både ​originaldelar och ersättningsdelar. Billig frakt från 65kr och uppåt beroende på orderns vikt. 

Reservdelar till Diskmaskin

Reservdelar till vitvaror - Diskmaskin

I denna kategori har vi reservdelar till diskmaskiner från alla tillverkare, om du saknar en reservdel under denna kategori så skriv oss ett mejl och vi lägger upp reservdelen du behöver. Det mesta till diskmaskiner som brukar gå sönder finns för omgående leverans som exempelvis Korg hjul, bestick korgar, avloppsslang och filter som vi har bra priser på. Vanligt vis är leveranstiden 1-2 dagar om reservdelen finns hemma i vårt lager, grön lagerstatus. Vid röd lagerstatus tar det lite längre tid när vi beställer direkt från vår leverantör.

Reservdelar till Spis

Genvägar för olika kategorier reservdelar till köksspisar

Brytare Elektronik Glastopp Handtag och vred Värmezon Kontroll-lampor Övriga delar Värmeelement

 

Reservdelar till Spisfläkt

Köksfläktar behöver nya filter för att fungera och det är här ni hittar dom. Här finns ett stort urval från köksfläkttillverkare som till exempel Franke (gammla Futurum) electrolux Bosch med flera. Många av spiskåporna tillverkade Franke på licens, så det kan stå Cylinda AEG eller deras gammla namn Futurum, som var deras första företagsnamn, vilket lever kvar och som många fortfarande kallar fabriken i Byske.

Reservdelar till Torktumlare

Vi har reservdelar från kända tillverkare av torktumlare som Whirlpool Bosch Siemens LG electronics även Cylinda Asko och Electrolux som har modeller som fortfarande tillverkas i Sverige. Remmar från Megadyne Optibelt Hutchinson Dayco med flera. Många undrar varför drivremmen på en torktumlare går av och varför en torktumlare helt plösligt blir stendöd fast strömmen är på och det lyser i panelen, det och några fler saker som kan hända då man verkligen inte har tid och tvättkorgen håller på att svämma över.

Reservdelar till Tvättmaskin

Kan man laga sin egen tvättmaskin så är det ju självklart bäst, det blir billigast och är bra för milijön. Många vitvaror är bortkastade som enkelt skulle kunna lagas billigt men många kastar bort och köper nytt. Här finns det både reservdelar goda råd för den som kan och vill laga själv. Många reparationer som att byta motorkol på drivmotorn sätta dit en ny drivrem eller byta avloppspump är inte svårt men känner man sej osäker så bör man anlita en vitvaruservicetekniker.

Reservdelar till Kyl och Frys

I denna kategori har vi reservdelar till kylskåp till exempel termostater, handtag, glashyllor, vattenfilter och mer. Om du behöver hjälp med att hitta en reservdel till ditt kylskåp mejla oss så hjälper vi dej.