Start

Om oss

Vi säljer reservdelar till vitavaror, hem och trädgård, via Internet och våran butik i Piteå till lägre priser än i vanliga butiker. Tack vare att vi säljer våra produkter via internet kan vi hålla ner våra omkostnader. Eftersom vi kan hålla låga kostnader leder det i sin tur till lägre priser till dig som kund, ett Win-Win Concept.Vi säljer till slutkund och företag, alla priser är inklusive moms för kunder inom EU. Företag som köper stora volymer kan ansöka om köpeavtal.
Våran e-handel startades 2008 och har omgående blivit en av dom ledande på reservdelsbranchen som satsar stenhårt på att sätta kunden i centrum och bevisar att det går att kombinera konkurrenskraftiga priser med hög kvalitet. 


Fler och fler konsumenter upptäcker hur enkelt och bekvämt det är att handla på våran webbshop som alltid är öppen och du har tillgång till vårat kompletta sortiment och hittar uppdaterad information om produkter, priser och lagersaldon. Vi erbjuder dig som kund många och fullständigt säkra betalningsalternativ enligt den senaste standarden, och dessutom ger vi våra kunder möjlighet att dela med sig av sina produkt- och köperfarenheter till andra konsumenter. Vi har stor erfarenhet av Vitvaruservice, reservdelar och vitvaruförsäljning och hjälper dig gärna med dina funderingar kring vitvaror och reservdelar. Tveka inte att kontakta oss för frågor eller mer information.
Vi ska göra vårt bästa för att du ska hitta det du söker till rätt pris och snabb leverans.

www.Vitavaror.se